Krediet voor zelfstandigen

Als zelfstandige kan het leven soms hard zijn. Om als zelfstandige te blijven groeien dien je bijvoorbeeld te investeren in de inrichting van de winkel of kantoor, het aankopen van een bedrijfswagen of bestelwagen, het laten ontwikkelen van een nieuwe website…. Allemaal niet te onderschatten investeringen die veel geld kosten en waardoor je dus misschien nood hebt aan een krediet om deze investeringen te kunnen betalen.
lening_zelfstandige

Leenkrediet onderzoekt uw dossier en reikt u een oplossing op maat. U kunt uw kredietaanvraag online indienen, zodat u zich als zelfstandige kan blijven concentreren op uw bedrijfsactiviteiten. De administratie wordt herleid tot een minimum en hanteren we een constante discretie.

U wil investeren in uw bedrijf zonder uw reserves aan te spreken ?

Dan zit U goed met een financiële leasing of een renting. Deze bieden tal van financiële en fiscale voordelen bij de aanschaf van roerende goederen voor uw zaak. Het goed dat U kiest en besteld wordt aangekocht door de bank die het aan U verhuurt tegen een vaste maandelijkse huursom. U  behoudt uw leencapaciteit en liquiditeiten, betaalt minder belastingen  en hoeft de BTW niet voor te financieren.

Vraag vrijblijvend info of bel ons: wij zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie en denken met U mee .

Bent u zelfstandig en op zoek naar een geschikt krediet voor uw project of investering? Aarzel dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen, ons naar een gepast voorstel te vragen of online uw kredietaanvraag in te dienen. Onze kredietadviseur is steeds bereikbaar via de website, via mail of via telefoon. Wens je een persoonlijker contact, dan kan je steeds langskomen in ons kantoor in Wielsbeke.


Zelfstandigen in moeilijkheden? U moet eigenaar zijn als u op de zwarte lijst staat, achterstand rsz., btw, belastingen dan kunnen wij mits voldoende pandwaarde en voldoende inkomsten een oplossing op maat uitwerken.

LetOp2

Tarieventabel Leningen op afbetaling Min. Bedrag Min. duurtijd Max. duurtijd Min. JKP Max. JKP
Consumentenkrediet prive doel Vanaf 5.001€ 36 maanden 120 maanden 6,95% 9,99%
Nieuwe wagens < 2 jaar caravans mobilehomes Vanaf 8.001€ 36 maanden 84 maanden 2,80% 4%
Tweedehands wagen > 2 jaar Vanaf 5.001€ 36 maanden 60 maanden 3,55% 5,30%
Maandelijks minder betalen voor uw leningen? Vraag gratis naar ons voorstel!