Hoe gaat herfinanciering in zijn werk?

Herfinancieren is het vervangen van uw huidige lening door een nieuwe. U ruilt uw oude lening in voor een lening met betere voorwaarden.

✓ vraag een online offerte aan

✓ wij contacteren u met alle gegevens

✓ geniet van uw lagere maandlast of lagere rente


Contacteer ons

Nood of zin in een lagere rente(last)?

Een herfinanciering van uw lening kan zeker gunstig zijn. Dankzij een herfinanciering van uw lening kan u tot wel 2% besparen of op een uitstaand saldo van €125.000 of maandelijks €162 minder betalen gedurende 20 jaar.

 

Mogelijke redenen om uw lening(en) te herfinancieren:

✓ lagere rente: Ligt de rentevoet momenteel laag ten opzichte van uw lening? Geniet van die lagere rente en kies voor een herfinanciering voor tariefzoekers. Omdat de rentevoet veranderd is ten opzichte van het moment dat u uw lening ondertekend hebt, is het een goed idee om uw lening te laten herzien.

 lagere maandelijkse rentelast: Is uw maandlast te zwaar en heeft u geen ademruimte meer? Kies dan voor een herfinanciering voor spreidingszoekers en laat uw maandlasten dalen door uw lening(en) te spreiden over een langere looptijd.

Wie komt in aanmerking?

U heeft de optie om dezelfde looptijd te behouden of zelfs te verkorten, indien u maandelijks een hoger bedrag betaald. Omgekeerd heeft u ook de optie om uw maandlast juist te verlichten door te kiezen voor een nieuwe lening met een lagere rente en/of een langere looptijd. Ook hiervoor bent u bij Leenkrediet aan het juiste adres.

tariefzoekers

✓ u bezit onroerend goed*

✓ voldoende terugbetalingscapaciteit

✓ voldoende looptijd/ openstaand bedrag

spreidingszoekers

✓ u bezit onroerend goed*

✓ voldoende terugbetalingscapaciteit

✓ duidelijke daling van de maandlasten

 ✓ vaak een langere looptijd

* Wanneer u zich op de zwarte lijst bevindt telt uw onroerend goed niet voor de volledige verkoopwaarde. Deze wordt dan berekend op basis van de 80% van de gedogen verkoopwaarde. 

Waarom kiest u voor Leenkrediet.be?

Leenkrediet is met 50 jaar ervaring, dé specialist in de herfinanciering van leningen. Samen met onze 16 partners helpen wij u om de beste beslissing te maken omtrent leningen en meer. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij u de beste en goedkoopste optie aanleveren. Bij ons heeft u namelijk volledige vrijheid, zonder verplichte groepsaankopen. 

Naast onze prijs, is ook de kwaliteit van onze service hoogstaand. Wij staan voor u klaar bij ons op kantoor, maar ook bij u ter plaatse. Wilt u een afspraak na 19u of op zaterdag? Dan ben je bij Leenkrediet.be aan het juiste adres. Wij leren u graag persoonlijk kennen, zodat we uw lening volledig kunnen afstemmen op uw wensen. Wij komen daarvoor graag ter plaatse naar u als u dat wenst.

Kies de beste optie uit 16 verschillende banken, én dat allemaal in één keer via Leenkrediet.be

 


Ontdek al onze diensten


Contacteer ons


woonkredieten

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD”

Welke kosten gaan gepaard met herfinanciering?

Hou er rekening mee dat herfinancieren gepaard gaat met kosten. Een lening herfinancieren die nog slechts 3 jaar loopt of die minder dan 60 000 euro openstaan heeft, is met die reden vaak niet interessant. 

Kosten die gepaard gaan met herfinanciering:

✓ notariskosten (rond €5200 voor een lening van €200.000*)

✓ schattingskosten (rond €250)

✓ Dossierkosten (rond €500)

Het openstaande bedrag dient meestal boven de €75.000 te zijn met een looptijd van minimum 7 jaar. Wij bekijken uiteraard samen met u of een herfinanciering u ten goede komt en zorgen we voor het meest gunstige tarief.

 

* De notariskosten zijn afhankelijk van de grootte van de lening. Bereken uw notariskosten op notaris.be. 

Leenkrediet helpt u graag met al uw vragen

Wilt u graag meer weten? Wij beantwoorden met plezier al uw vragen. Neem alvast een kijkje bij de veelgestelde vragen. Liever een persoonlijke afspraak om jouw vraag te bespreken? Contacteer ons gerust via telefoon of email.


056 66 63 80


Info@leenkrediet.be


FAQ

Tarieventabel Leningen op afbetaling Min. Bedrag Min. duurtijd Max. duurtijd Min. JKP Max. JKP
Consumentenkrediet prive doel Vanaf 5.001€ 36 maanden 120 maanden 6,95% 9,99%
Nieuwe wagens < 2 jaar caravans mobilehomes Vanaf 8.001€ 36 maanden 84 maanden 2,80% 4%
Tweedehands wagen > 2 jaar Vanaf 5.001€ 36 maanden 60 maanden 3,55% 5,30%
Maandelijks minder betalen voor uw leningen? Vraag gratis naar ons voorstel!