Lening voor zelfstandigen

Wil je graag een lening voor zelfstandigen aanvragen? 

Voor een lening voor zelfstandigen zit je goed bij Leenkrediet! Als zelfstandige gaat het leven niet altijd van een leien dakje. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld moet investeren in de inrichting van je winkel of kantoor, of in de aankoop van een bedrijfs- of bestelwagen, of in het laten ontwikkelen van een nieuwe website om te kunnen blijven groeien. Zo’n investeringen kunnen je veel geld kosten waardoor je misschien een lening kunt gebruiken om ze af te betalen.  

Online aanvragen

Lening voor zelfstandigenInvesteren in je bedrijf doe je met krediet voor zelfstandigen! 

Wil je graag investeren in je bedrijf zonder daarvoor een beroep te moeten doen op je reserves? Dan is een lening voor zelfstandigen een mooie oplossing. Dankzij zo’n financiële leasing of renting krijg je tal van voordelen, zowel op financieel als fiscaal vlak, bij de aankoop van roerende goederen. Zo is het de bank die het goed bestelt of aankoopt en vervolgens aan jou verhuurt tegen een vaste, maandelijkse huursom. Dat houdt in dat je de leencapaciteit en liquiditeiten behoudt, maar geen belastingen betaalt én de BTW niet voorfinanciert.    

Een lening voor zelfstandigen aanvragen doe je zo! 

Bij Leenkrediet kun je makkelijk en snel je lening voor zelfstandigen aanvragen. Je kunt online het formulier indienen en daarna kun je je blijven focussen op je bedrijfsactiviteiten. We zorgen voor zo min mogelijk administratie en werken steeds discreet.  

Liever een persoonlijke afspraak om jouw vraag te bespreken?

Bel ons op 056 66 53 80 of contacteer ons via de site.

Zelfstandigen in moeilijkheden? U moet eigenaar zijn als u op de zwarte lijst staat, achterstand rsz., btw, belastingen dan kunnen wij mits voldoende pandwaarde en voldoende inkomsten hier een oplossing op maat uitwerken. Meer info? Klik hier.

LetOp2
Tarieventabel Leningen op afbetaling Min. Bedrag Min. duurtijd Max. duurtijd Min. JKP Max. JKP
Consumentenkrediet prive doel Vanaf 5.001€ 36 maanden 120 maanden 6,95% 9,99%
Nieuwe wagens < 2 jaar caravans mobilehomes Vanaf 8.001€ 36 maanden 84 maanden 2,80% 4%
Tweedehands wagen > 2 jaar Vanaf 5.001€ 36 maanden 60 maanden 3,55% 5,30%
Maandelijks minder betalen voor uw leningen? Vraag gratis naar ons voorstel!