Online krediet aanvragen

Renovatielening

Aanvraag

Persoonlijke lening

Aanvraag

Herfinanciering

Aanvraag

Lening op afbetaling

Aanvraag

Sociale lening

Aanvraag

Voor zelfstandigen

Aanvraag

Hypothecaire lening

Aanvraag

Moeilijke dossiers

Aanvraag

Leenkrediet beschikt over jaren ervaring in het verlenen van allerlei kredieten aan de beste voorwaarden. Wij helpen u bij leningen voor allerlei doeleinden. Deze kredieten kunnen volledig online aangevraagd worden voor optimaal gemak. Woont u in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Dan is Leenkrediet uw partner voor al uw kredieten.

Soorten online krediet aanvragen

Hebt u nood aan financiële ademruimte? Dan helpen wij u. Dit kan gaan van leningen voor renovatiewerken, tot huwelijken, tot reizen en meer. Neem hieronder een kijkje naar enkele kredieten die we aanbieden.

Bent u van plan om uw huis of appartement te renoveren? Die kosten kunnen al gauw oplopen. Leenkrediet biedt een renovatielening aan om deze kosten te drukken. Bij ons kan u een online renovatielening aanvragen.

Bent u momenteel huurder maar denkt u er aan om een huis te kopen? Er is niets beter dan eigenaar te zijn. Betaal slechts iets meer dan uw huidige huur en wordt eigenaar van uw droomhuis! Klik hier om een woonkrediet aan te vragen.

Hebt u een oude lening lopen die te zwaar wordt? Ook doet leenkrediet aan het herfinancieren van lopende leningen. Dankzij een lagere rente of een langere spreiding in tijd hebt u weer ademruimte. Vraag bij Leenkrediet een herfinanciering van een lening aan!

Bent u zelfstandige en opzoek naar een rendabel krediet? Ontdek onze formules voor leningen voor zelfstandigen. Al onze kredieten worden op maat aangeleverd!

Let op: moeilijke dossiers kunnen enkel krediet krijgen indien ze eigenaar zijn.

Online krediet aanvragen bij Leenkrediet

Online krediet aanvragen is makkelijk en snel. Bij Leenkrediet komen we altijd razendsnel bij u terug om u uit de nood te helpen. U heeft de mogelijkheid om een uitgebreide aanvraag in te vullen zodat we meteen alle nodige informatie hebben. Hebt u echter weinig tijd? Opteer dan voor onze snelaanvraag. Online krediet aanvragen was nog nooit zo makkelijk!

Tarieventabel Leningen op afbetaling Min. Bedrag Min. duurtijd Max. duurtijd Min. JKP Max. JKP
Consumentenkrediet prive doel Vanaf 5.001€ 36 maanden 120 maanden 6,95% 9,99%
Nieuwe wagens < 2 jaar caravans mobilehomes Vanaf 8.001€ 36 maanden 84 maanden 2,80% 4%
Tweedehands wagen > 2 jaar Vanaf 5.001€ 36 maanden 60 maanden 3,55% 5,30%
Maandelijks minder betalen voor uw leningen? Vraag gratis naar ons voorstel!