Als zelfstandige of zaakvoerder bestaat de kans dat u op een dag geconfronteerd wordt met complexe financiële problemen. Bij Leenkrediet specialiseren we ons in de zoektocht naar de juiste financiële oplossing voor bijzonder moeilijke kredietdossiers.

U hebt een achterstand op uw krediet , betalingen leveranciers , of bij overheidsinstanties zoals RSZ,  BTW of belastingen? Voor dergelijke dossiers werken we met gespecialiseerde nichebanken op maat om uw specifiek vraag persoonlijk en efficiënt op te lossen.

Voorwaarden voor een lening voor zelfstandigen in moeilijkheden

Er zijn altijd onroerende goederen nodig (woning , appartement, bouwgrond, handelszaak) en voldoende terugbetalingscapaciteit om een krediet voor zelfstandigen in moeilijkheden aan te gaan.

Hier zijn twee voorbeelden van dingen die zelfstandigen kunnen overkomen en hen in moeilijkheden brengt:

  1. Een zware belastingaanslag + verhoging BTW + hogere RSZ bijdragen ingevolge een herziening van inkomsten door een grondige controle van de fiscus betekent niet het einde van uw zelfstandige activiteit. We hebben reeds verschillende klanten kunnen helpen bij het financieren van hun belasting achterstand BTW en/of RSZ. Klanten met een succesvolle zelfstandige  onderneming die plots een grote herziening van de belastingen moeten verwerken hebben het meestal moeilijk. Gelukkig zijn deze klanten eigenaar van voldoende vastgoed waardoor we deze schuld op langere termijn kunnen spreiden zodat ze weer voldoende financiële ademruimte krijgen.
  2. Door wegenwerken die veel te lang aanslepen, is de winkel van de klant gedurende meer dan 2 jaar heel moeilijk bereikbaar. De vaste kosten blijven doorlopen maar de inkomsten vallen heel sterk terug. Daar door zijn er achterstanden bij leveranciers, leningen bij de bank, en RSZ. De huisbank zegt de lopende kredieten op. Dankzij voldoende pandwaarde kunnen wij een nieuw krediet bekomen en kan de zelfstandige zijn eigendom en zaak behouden.

Zelfstandigen in moeilijkheden? U kan terecht bij Leenkrediet!

Bent u momenteel zelfstandige en ziet u de bomen door het bos niet meer? Mits u over voldoende pandwaarde en terugbetalingscapaciteit beschikt kan Leenkrediet een gepaste oplossing zoeken. Vul hier onze online kredietaanvraag in. Minder tijd? Dan kan je terecht bij onze snelaanvraag. Kom je liever langs? Contacteer ons hier voor een afspraak.

LetOp2

Tarieventabel Leningen op afbetaling Min. Bedrag Min. duurtijd Max. duurtijd Min. JKP Max. JKP
Consumentenkrediet prive doel Vanaf 5.001€ 36 maanden 120 maanden 6,95% 9,99%
Nieuwe wagens < 2 jaar caravans mobilehomes Vanaf 8.001€ 36 maanden 84 maanden 2,80% 4%
Tweedehands wagen > 2 jaar Vanaf 5.001€ 36 maanden 60 maanden 3,55% 5,30%
Maandelijks minder betalen voor uw leningen? Vraag gratis naar ons voorstel!