Wat is de herfinanciering van een lening?

Is uw maandlast te zwaar en heeft u geen ademruimte meer? Dan kan een herfinanciering van uw lening gunstig zijn. Herfinancieren is het vervangen van uw huidige lening door een nieuwe. U ruilt uw oude lening in voor een lening met betere voorwaarden. Zo kan het zijn dat u momenteel een te hoge rente betaalt, omdat de rentevoet veranderd is ten opzichte van het moment van ondertekening. Ligt de rentevoet momenteel heel laag? Dan is het een goed idee om uw lening te laten herzien. Dankzij een herfinanciering van uw lening kan u tot wel 2% besparen of op een uitstaand saldo van €125.000 maandelijks €162 minder betalen gedurende 20 jaar! 

Online aanvragen

Voorwaarden voor de herfinanciering van een lening

Kiest u voor de herfinanciering van uw lening? Hou er dan rekening mee dat de nieuwe lening vaak een langere looptijd heeft. U heeft de optie om dezelfde looptijd te behouden of zelfs te verkorten, maar dan betaalt u maandelijks een hoger bedrag. Meestal wil u uw maandlast juist verlichten door te kiezen voor een nieuwe lening met een lagere rente over een langere looptijd. Ook hiervoor bent u bij Leenkrediet aan het juiste adres. Belangrijke voorwaarden voor zo’n herfinanciering van een lening zijn: bent in bezit van onroerend goed en er is een duidelijke daling in maandlasten. 

De herfinanciering van uw lening door Leenkrediet

Leenkrediet is dé specialist in de herfinanciering van leningen. Allereerst analyseren wij uw huidige kredieten en financieringen. Daarna maken wij een duidelijk overzicht en verspreiden we uw betalingen gelijkmatig over een langere periode. Het resultaat: een lagere maandlast en wat meer ademruimte. Naast de herfinanciering van leningen, regelen wij ook leningen op afbetaling, kredieten voor zelfstandigen, woonkredieten en meer. Wil u graag meer weten? Neem gerust contact met ons op of vul online uw kredietaanvraag in.  

Daarnaast verlenen wij ook leningen op afbetaling, kredieten voor zelfstandigen en woonkredieten.

Liever een persoonlijke afspraak om jouw vraag te bespreken?

Bel ons op 056 66 53 80 of contacteer ons via de site.

LetOp2

Tarieventabel Leningen op afbetaling Min. Bedrag Min. duurtijd Max. duurtijd Min. JKP Max. JKP
Consumentenkrediet prive doel Vanaf 5.001€ 36 maanden 120 maanden 6,95% 9,99%
Nieuwe wagens < 2 jaar caravans mobilehomes Vanaf 8.001€ 36 maanden 84 maanden 2,80% 4%
Tweedehands wagen > 2 jaar Vanaf 5.001€ 36 maanden 60 maanden 3,55% 5,30%
Maandelijks minder betalen voor uw leningen? Vraag gratis naar ons voorstel!